woensdag 22 oktober 2014

Man vraagt vrouw ten huwelijk via reclamescherm in Nuenen

Man vraagt vrouw ten huwelijk via reclamescherm in Nuenen

NUENEN - 'Marieke wil je met me trouwen? Love you, Bas'. De tekst staat al een week op het led-reclamescherm aan de Smits van Oyenlaan in Nuenen.
En Bas Trommar uit die plaats zou ook het antwoord van Marieke Heus er al wel bij kunnen zetten: ja, dus! Al had dat nog wel wat voeten in aarde.


Led-scherm met huwelijksaanzoek aan de Smits van Oyenlaan in Nuenen.
Druk en gezellig gezin
De twee hebben al drie jaar een relatie en over trouwen wordt al enige tijd gepraat. "We hebben samen een zoon en dochter en vier kinderen uit eerdere relaties. Ja, inderdaad een druk en gezellig gezin. Nu is ze mijn vriendin op wie ik stapelgek ben. Dan wordt ze mijn vrouw. Dat klinkt toch meer respectvol", aldus de tegelzetter.


Trommar (42) is geen jonge hond meer, maar vond toch dat hij zijn Marieke (29) op een originele en romantische manier ten huwelijk moest vragen. "Toen zij in het ziekenhuis lag omdat ons jongste zoontje te vroeg was geboren, kwam ik twee of drie keer per dag langs de schermen. Toen ontstond het idee." Steeds kwam er iets tussen. Tot nu. Vervolgens lokte hij haar met een smoes mee zodat ze het aanzoek kon zien. Speciaal voor de gelegenheid stond Bas' advertentie tien seconden in het zicht.

Toch nog bijna mis
En toch ging het nog bijna mis. Uiteindelijk stopte Trommar de bus om het aanzoek binnen te laten komen. "Als ik er niet bij was geweest, had ze zich waarschijnlijk niet gerealiseerd dat het voor haar bedoeld was, zei ze." Omdat Heus ja zei op het aanzoek kunnen de plannen voor de bruiloft, ergens komende zomer, nu echt gemaakt worden.

Jan Kees Lemkes van Van Gogh Village Nuenen, de beheerder van de led-schermen, is ook blij met de advertentie van Trommar. "Je hoort van zoveel mensen dat ze het aanzoek van Bas hebben gezien. Dat laat zien dat de led-schermen gelezen worden. Daar zijn de andere adverteerders en wij ook tevreden mee."

Bron: Metronieuws.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten